Svecana odela za decake

POSTOVANI PRIJATELJI, SAJT JE JOŠUVEK U IZGRADNJI. ZA SVE INFORMACIJE MOŽETE NAS KONTAKTIRATI NA 011/411-41-06

HVALA NA RAZUMEVANJU

Svecana odela za decake

Koliko puta smo čuli od naših roditelja i roditelja naših prijatelja da su stalno maštali o tome da nas, kao male, obuku u prave svečane haljine za devojčice i mala formalna odela   za decake. ”Šta bih tada dao da sam mogao da mu obučem sako i pantalone na peglu, da mu vezem kravatu ili stavim leptir mašnu. Ali u naše vreme toga je bilo samo u inostranstvu”, jedna je od rečenica koju smo čuli od roditelja naših prijatelja.  Tim povodom rešili smo da, od sada pa nadalje, roditelji, u svečanim prilikama, i svoju decu mogu obući kako priliči malim princezama i maloj gospodi.

U našim kolekcijama mozete pronaci više modela svečanih odela za dečake. Klasična odela koja se sastoje od pantalona i sakoa zatim kompleta koji sadrzi pantalone, prsluk i neodoljivi frak. Odelce sa slim pantalonicama i sakoom sa šal kragnom zatim kombinacije psluka i pantalona, bermuda i sakoa kao i bermuda i prsluka. Osim takvih kompleta u mogucnosti smo da vam ponudimo i da sami odaberete sta bi vas komplet sadrzao. Pri kupovini bilo kog kompletica odela na poklon dobijate leptir mašnu ili kravatu, u zavisnosti od toga šta želite da vaš mališan nosi.

Materijali koje koristimo za izradu formalnih ordela za dečake su pamucni saten, mešavina vune i viskoze, lan. O udobnosti naše odece govori i to da je više roditelja iznelo svoje novorodjenče iz bolnice, baš u našim modelima, najčešće u modelu ”Mateja” čuvenom po fraku. Osim iznošenja iz bolnice poslužili su i kao sjajan izbor odela za krštenje, bilo kod malih dečaka ili onih malo starijih. Za odelo za krštenje, u najvećem broju slučajeva,biraju se odela svetlih boja kao što su bela, bež, kombinacija bele i svetlo sive.  

Svecana odela za decake su nam najveći izazov jer, kao što svi znamo, za devojčice je ogroman izbor bilo koje vrste odevnih predmeta ali za dečake malo je sužen izbor. U to ime rešili smo da napravimo što veći broj kombinacija materijala, boja i modela.  Košulje za decake koje radimo kao dodatak uz odela izradjene u su u klasicnom stilu u više varijanti i kombinacija boja. Postoje dva modela košulja koje radimo, to su košulje sa običnom i košulje sa ruskom kragnom. Kopčaju se drikerima koji su skriveni jednom lajsnom u istom materijalu. Kao dodatak za one najmladje uradili smo i bodi košuljice koje se neće izvlačiti iz pantalonica kod dečaka koji ne hodaju. Kako se sve uvek začini sa nekim detaljem tako i mi naša odela začinimo sa kravatom ili leptir mašnom. Kravate radimo od istih materijala kao i odela ali i od drugih materijala u zanimljivim dezenima. Kravate se mogu vezivati klasično ili dolaze sa lastiš trakom i lako se navuku na kragnu preko glave. Leptir mašne se takodje rade u dezenima odela i drugim i uvek su radjene sa lastiš trakom.

Svecana odela za decake nisu samo odevni predmet, ona naše dečake u trenutku učine velikim malim ljudima i to je nešto što je zaista i više nego simpatično. Tako možete obeležiti i najmanju maturu svog sina, u formalnom odelu može obeležiti završetak četvrtog razreda, kako je to uradilo više naših korisnika. Lepo iskombinovano odelo sa patikama kao npr ”Starkama” slika je dečaka koji odrasta.

d1Svecano odelo treba se naći u ormaru svakog dečaka, da li za krštenje, rodjendan, tetkinu svadbu ili stričevu veridbu, za malu maturu, nastup sa horom, formalno odelo će začiniti taj dogadjaj.

Top

Sve za Vaše najmlađe. Pozovite 011/411-41-06

Saznajte novosti putem newsletter-a